Каталог товарів

​Навушники Xiaomi Redmi Buds 4 Pro – хайпова модель з цікавими фішками


Приблизно рік тому колекція гарнітур типу вакуумних вкладишів виробництва популярного бренду Сяомі поповнилася ще одним цікавим екземпляром.

Бездротова новинка, презентація якої не лишилася на профільному ринку непоміченою, була випущена під назвою Xiaomi Redmi Buds 4 Pro в кількох кольорових варіаціях. Згодом даний взірець з’явився і на українських прилавках – наразі ці навушники, що швидко здобули популярність, можна купити в магазині Patifon.

Увазі читачів пропонується об’єктивний огляд такого девайсу, що розкриє секрет високого рейтингу його продажів та познайомить з важливими характеристиками відповідної моделі.

Комплектація

Купити навушники Xiaomi Redmi Buds 4 Pro пропонується в акуратній картонній коробочці. Фронтальний бік упаковки демонструє зображення девайса та напис його назви, а на звороті надрукована детальна інформація щодо конструкції бездротового пристрою і його функціоналу.

Комплект поставки продукту включає кілька складових:

  • власне бездротові навушники, зафіксовані магнітами;
  • презентабельний футляр для їх зарядки й зберігання;
  • кабель USB Type-C для заряджання пристрою;
  • дві пари додаткових амбушюр (третя пара знаходиться на самих навушниках);
  • інструкцію.

Таку комплектацію можна назвати класичною – всі потрібні елементи та аксесуари в ній присутні.

Дизайн

Випускається та продається даний пристрій в декількох кольорових варіаціях. Найбільше до душі користувачам припав чорний відтінок моделі – він вирізняється аристократичною лаконічністю та гармоніює з будь-яким образом і іміджем свого власника.

Девайс, виконаний із міцного пластику, має елегантну обтічну форму. Додаткової солідності та вишуканості йому надають елементи декору у вигляді смужок. Їх виготовили методом лиття під високим тиском.

Ці деталі помічають зону сенсорної панелі, що передбачає налаштування відтворення аудіо та вибір його режимів. Мікрофон розташовується знизу пристроїв.

Ергономіка

Зручним є як зарядний кейс для моделі Xiaomi Redmi Buds 4 Pro, так і сам цей девайс.

Чохол легко та щільно закривається, є доволі компактним і з кишені не випирає. Навушники навіть під час багатогодинного використання сидять у вухах комфортно, мимовільно не випадають та не ковзають.

На користь ергономічності бездротової гарнітури свідчить її приємна на дотик поверхня та мінімальна вага – оскільки маса кожного з вкладишів становить усього 5 г, вони, невагомі як пушинка, не відчуваються.

Важливою умовою використання девайсу є правильний підбір амбушюр. У комплектації передбачений їх маленький, середній та великий варіант, тож є можливість підібрати саме такі вкладиші, що щільно прилягатимуть до слухового каналу.

Крім того, виробники забезпечили даний продукт підтримкою стандарту ІРХ4 – це означає, що ним можна користуватися і в дощ, і під час тренувань, коли вуха пітніють.

Налаштування

Як і деякі інші технічно просунуті моделі, бездротові навушники Redmi Buds 4 Pro налаштовуються жестами в спеціальному застосунку – дотиком подвійним, потрійним та тривалим.

Функціонал пристрою включає підтримку голосового асистента Xiao Ai та трьох звукових режимів. Використання спеціальної програми Xiaomi Earbuds дає можливість встановлення багаторівневих механізмів прозорості звуку та шумозаглушення пристрою. Виконання останньої опції передбачає шість регульованих конфігурацій, залежно від довколишніх умов.

Аудіо починає відтворюватися автоматично, одразу після встановлення амбушюр у вушні раковини і так само автоматично припиняється, якщо їх витягнути з вух.

Користувачам доступна функція інтелектуального режиму шумозаглушення Smart Free Pick-up – це ще один доказ на користь того, що даний пристрій відноситься до категорії преміального сегмента.

Стандартні опції типу прийняття викликів та управління треками ці навушники з сенсорним керуванням, звісно, підтримують.

Автономність та якість з’єднання

Модель сумісна з Bluetooth 5.3 і здатна звучати без зарядного кейсу максимум упродовж 9 годин. За допомогою футляру для зарядження її робочий ресурс можна збільшити в чотири рази, тобто подовжити до 36 годин.

Радіус прийому бездротового сигналу девайсом, що підтримує кодек LDAC та технологію швидкісного заряджання, становить від 10 до 15 метрів – цей показник залежить від сили модуля радіосигналу.

Звучання та режим шумозаглушення

Навушники Xiaomi Redmi Buds 4 Pro купити варто заради високоякісного звуку, який забезпечує їхні ультрадинамічні рухомі котушки з випромінювачами значної амплітуди.

У результаті можна чути чисте та потужне трьох-діапазонне аудіо з чітким та яскравим вокалом. Високі частоти відрізняються насиченістю, а баси лунають збалансовано.

Загалом модель приємно вражає масштабністю звукового поля, детальністю та ефектом стерео, навіть без активації просторового аудіо.

Цікаво, що девайс здатен динамічно відстежувати напрямок руху голови користувача, і таким чином, створювати об’ємний, тривимірний звук, що дійсно вражає реалістичністю та забезпечує ефект занурення.

Іншою фішкою моделі можна назвати підтримку технології ефективного шумозаглушення ANC. Оцінити відповідну функціональну перевагу пристрою можна, знаходячись у гамірному та людному місці.

Що цікаво, у власників цього бездротового аксесуару, який підтримує три режими прозорості, є можливість чути звуки оточення без необхідності виймати амбушюри з вух. Відповідні опції налаштовуються ручним або автоматичним методом.

Висновки

Розробники позиціонують модель навушників Xiaomi Redmi Buds 4 Pro як флагманську та топову, маючи на те максимум підстав.

У своїй категорії такий брендовий девайс зайняв високу рейтингову позицію, завдяки ряду наступних вагомих переваг:

  • стильний та ергономічний дизайн – виглядає даний аксесуар цікаво та дорого, а налаштовується й носиться він зручно;
  • високоякісне звучання – у цьому переконаються завзяті меломани, любителі фільмів та навіть вимогливі геймери;
  • ефективність шумозаглушення – вона знімає обмеження щодо умов застосування бездротових навушників;
  • функціональність – всі основні опції, які підтримує відповідна високотехнологічна модель, згадані вище;
  • тривалий ресурс автономної роботи – це чудова можливість не розставатися з улюбленими навушниками і підстава, щоб не хвилюватись про те, що вони розрядяться в непідходящий момент.

Підводячи підсумок, варто зауважити, що ціна Redmi Buds 4 Pro є цілком адекватною й повністю виправдовує себе – цим і пояснюється факт, що девайс став хітом продажів.

Відновлення паролю
Ми відправимо вам СМС з новим паролем
Вхід
Забули пароль?
У мене немає облікового запису Реєстрація
Реєстрація
У мене вже є аккаунт Вхід
Обратная связь
Спасибі!
Наші менеджери зв'яжуться з вами для уточнення деталей